[Answer] Hoelang woont zij in België?

Answer:
Hoelang woont zij in België?

België officieel het Koninkrijk België is een West-Europees land dat aan de Noordzee ligt en aan Nederland Duitsland Luxemburg en Frankrijk grenst. Het land is 30.689 km² groot en heeft een bevolking van meer dan 11 5 miljoen inwoners (ruim 6 5 miljoen in het Vlaams Gewest 3 6 miljoen in het Waals Gewest en 1 2 miljoen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest).

België is ook aantrekkelijk voor Nederlanders omdat er … De grote meerderheid van de Nederbelgen woont in het Vlaams gewest. Zij vormen daar dan ook in totaal de grootste groep buitenlanders en de grootste groep in de provincies Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Sat May 01 2004 14:30:00 GMT-0400 (Eastern Daylight Time) · Bij alle verkiezingen in België is er evenredige vertegenwoordiging (Art. 62 Grondwet). Bij de gemeenteraadsverkiezingen is dit door middel van methode-Imperiali bij alle andere (van het provinciale tot het Europese niveau) wordt methode-D’Hondt gebruikt. Bij de Europese verkiezingen wordt er echter slechts één Duitstalige verkozen binnen het Duitse kiescollege wat de facto zorgt voor …

België – Wikipedia

België – Wikipedia

Belgisch kenteken – Wikipedia

Belgisch kenteken – Wikipedia

Het Koninklijk Paleis van Brussel is een paleis in het centrum van Brussel gelegen op de Koudenberg vlak voor het Warandepark.Het paleis is formeel de voornaamste koninklijke residentie in België .Het is het officiële adres van het hof. De kantoren van het huis van de koning en de diensten van andere leden van de koninklijke familie zijn er ondergebracht.

Als zij hem machteloos denken en tergen met een schop Dan richt hij zich bedreigend en vrees’lijk voor hen op. Chorus Wee hem de onbezonnen’ die vals en vol verraad De Vlaamse Leeuw komt strelen en trouweloos hem slaat. Geen enkle handb…

Leave a Reply