[Answer] A kis Zsófia szereti a kedves nagybátyját.

Answer: La piccola Sofia ama il gentile zio.
A kis Zsófia szereti a kedves nagybátyját.
A kis Erzsébet jósága és kedvessége hamarosan megnyerte a vár népét. A nála hét évvel idősebb Lajos kezdettől fogva szívből szerette. A leendő anyós Zsófia asszony ellenben egyre növekvő rosszallással figyelte a gyermek fejlődését mert szokásaival nem tudott egyetérteni.
Bíró Zsófia : A boldog hentes felesége 85%. Rendkívül szórakoztató ha az ember egyáltalán nem gondol bele az egészbe csak felhőtlenül és felelőtlenül röhögni akar. Olyan ez mint mikor valaki egy kabaréban poénkodik az anyósán vagy a feleségén. Itt meg a kincsem-csillagom pasi rovására poénkodik a nője .
More A Kis Zsófia Szereti A Kedves Nagybátyját. images
Zsófia szótlanul feküdt mint egy halott s nem viszonozta a gyermek hízelkedő gyügyögéseit. Egyszer aztán a nyakába borult a kisfiú s keserves zokogással kiáltá: – Anyácskám! Ne halj meg! Zsófia hirtelen fölnyitá a szemeit e szóra s rábámult nagy sötét szemeivel a gyermekre. A halálos beteg szemei messze látnak.
Kedves Zsófia ! Örömmel fogadtuk jelentkezését kapás napszámosnak. Mi itt Bátonyterenyén átérezzük a budapesti zenészek búját és bánatát amiért a közeli jövőben sem nyithatnak a járvány miatt azok a zenés szórakoztató helyek ahol eddig Ön és 60 ezer társa az elmúlt 6 hónap kivételével a mindennapi betevőjét meg tudta keresni.
Koncz Zsófia állítólag nagyon szereti a szülőföldjét nagyon érdekli őt a helyiek problémája és minden országgyűlési választáson segítet…

Leave a Reply