[Answer] A fiatal mamák nézik a fiaikat.

Answer: Le giovani mamme guardano i figli.
A fiatal mamák nézik a fiaikat.
Az anyák nehézségei „Az emberiség szempontjából lényegbevágóak azok a feladatok amelyeket otthon kell ellátni . . . Ha az anyák nem tesznek eleget kötelességüknek akkor vagy nem lesz következő nemzedék vagy ha lesz akkor olyan hogy jobb lenne ha nem is lenne” (Theodore Roosevelt az Egyesült Államok 26. elnöke).
forum.index.hu. Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. A web kettő pre-bétája amit 1997 óta töltenek meg tartalommal a fórumlakók.
Cenci tipegett ide-oda a burás gyertyával a vendégek elszéledtek ki kocsin ki ha éppen egy lámpást tudott kapni a sötét hegyen át a fiatal vincellér futott be a városba orvost fölzörgetni de az orvos maga is szüreten volt mire megkerítették s odaért már csak a beállott halált konstatálta. Így halt meg Józsi …
De a fiatal Kinskynét nem az “ártalmatlan” játékok vonzzák. Hazárd szenvedély fűti a kockázat izgalmát keresi a mozgalmas nagyvilági életet s a hatalmas vagyont amelyet ő a kisnemesi származású lovaskapitány lánya szerez meg tehát mai szóval “igazolni” akarja magát.
Az igazgatói folyosón gyönyörű kalapú mamák suhogtak. Elhűlve figyeltem. Nem csökkentette megdöbbenésem hogy én a vitán kívül ültem a negyedik padban annak az erdélyi fiúnak a jóvoltából akinek a neve – hála emlékező szerveink tisztességtudásának – íme a többiét megelőzve elsőnek jut eszembe: Hajnal …
Fiatal menyecskék és öreg törpe asszonyságok. Persze…

Leave a Reply